Leeuwarden en Groningen buigen voor salafisten

Publieke gebouwen die ten prooi vallen aan de islamisering, de voorbeelden worden alsmaar talrijker. In 2009 ontstond er nog enige ophef toen Theater Zuidplein er geen been in zag om het scheiden van mannen en vrouwen tijdens een comedy avond toe te staan.

Na enig beraad zag het Rotterdamse gemeentebestuur daar ook geen probleem in en vandaag de dag is het in de ooit trotse havenstad dan ook schering en inslag.

Aparte ingangen
De Rotterdamse Schouwburg bestond het om op 17 april jl., tijdens een islamitische conferentie, het gebouw met aparte ingangen en zelfs aparte gebedsruimtes toe te rusten om de broeders en zusters uit elkaar te houden. Dezelfde organisator (moskee Ettaouhid) heeft op 1 mei een ‘Benefiet Festival’ gepland staan in Theater Zuidplein. De kaarten die hiervoor te bestellen zijn, zijn ongeplaceerd. U zult begrijpen waarom. In buurthuis De Propeller in Noord wordt op 15 mei onderdak geboden aan een benefiet ten bate van moskee El Fath, waar mannen ongewenst zijn.

Inpandige moskee
Elders in het land is de situatie al niet veel beter. Complete moskeeën worden opgetuigd in ziekenhuizen, bijvoorbeeld in het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp. Dit was ‘noodzakelijk’, want zonder de nieuwe inpandige moskee kwamen moslims en moslima’s elkaar tegen in de centrale hal. The Horror! Nu deze gerealiseerd is, is op internet het mohammedaanse drammen om de volgende moskee (in het ziekenhuis van Haarlem) reeds begonnen.

Motie
Nog maar 4 maanden geleden werden in de Tweede Kamer motie aangenomen, waarin het kabinet opgeroepen werd om niet meer samen te werken met salafistische organisaties en hen geen subsidies meer te verstrekken. Zoals te verwachten viel heeft Haagse burgervader Yozi as-Aartsen daar geen boodschap aan en vorige week al te kennen gegeven dat ook komende oudjaarsnacht de sharia-patrouilles weer door de straten van de Schilderswijk zullen marcheren.

Leeuwarden
Verrassender is, dat de beleidswijziging nog niet doorgedrongen lijkt tot onze meest Noordelijke provincies. Op 1 mei staat in het Multifunctioneel Centrum Vrijheidswijk “Het Mozaïek” te Leeuwarden een lezing gepland van prediker Aboe Raihana waarbij “Alleen Broeders” welkom zijn. Niet alleen biedt de gemeente Leeuwarden hiermee onderdak aan een lezing van een salafistische prediker (broeder Raihana komt uit de stal van de beruchte as-Soennah moskee), tevens faciliteert Leeuwarden het scheiden naar sekse.

Groningen
Diezelfde dag vindt er 51 kilometer oostelijker in de stad Groningen een benefiet plaats in buurtcentrum De Plutozaal, waar dan weer alleen vrouwen (en kinderen) worden toegelaten. Deze bijeenkomst is georganiseerd door Vrouwencommissie Islamitisch Centrum Groningen. Iedere zichzelf respecterende moskee heeft namelijk een aparte vrouwencommissie, opdat de moslima’s ook wat omhanden hebben (meestal is dit iets met henna, thee of etenswaren) en niet de mannen gaan lastigvallen. Het alhier ingezamelde geld zal gebruikt worden voor de nieuwe moskee, waarvan de bouw onlangs het groene licht heeft gekregen.

Huda-TV
De moslima’s in De Plutozaal zullen niets hoeven missen van de preken die op hetzelfde moment gegeven zullen worden in de moskee in Park Selwerd. Alles daar gepredikt, zal live de buurtzaal in gestreamd worden. Dit wordt verzorgd door HudaTV NL, het zoveelste online TV-kanaal uit de koker van de salafistische Syrische Salam-clan, in dit geval Bilal –Pukkemuk– Salam.

Onderwerping
Zijn er in Leeuwarden en Groningen dan geen moskeeën genoeg waar moslims zich naar hartelust kunnen onderwerpen aan Allah? Natuurlijk wel, maar die gebouwen zijn al gewonnen voor de islam. Waarom zou je je daar opsluiten? Alle gebouwen moeten veroverd en alle ongelovigen moeten bekeerd worden. En de stadsbesturen van deze steden werken daar tegen de zin van het parlement (i.e. het Nederlandse volk) aan mee.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
7 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
R.Leusink
R.Leusink
7 jaren geleden

Overal waar de islam voet op de grond zet groeit geen gras meer , maar brengen ze dood en verderf zie de oorlogen in die landen

Maximus
Maximus
7 jaren geleden

Goed artikel van Prof. D.A.H.Vintik

Wie meer wil weten; Luister en huiver.

Religion of Peace: A Brief History of Islam – Brigitte Gabriel
https://youtu.be/aACpy7fLjFo

What happened to Christian Lebanon? – Brigitte Gabriel
https://youtu.be/-54P02dUd_E

ditismijnnaam
ditismijnnaam
7 jaren geleden

Bouwsteen voor bouwsteen.

Frank
Frank
7 jaren geleden

Ik ben het helemaal met voorgaande commentaar eens!!!

papatwoface
papatwoface
7 jaren geleden

de islam heeft niets te zoeken in europa, stuur al de moslims terug naar de landen waar ze vandaan komen

Eric
Eric
7 jaren geleden

Men verliest zich niet alleen op Koningsdag maar dit hele godvergeten continent is zichzelf vergeten door deze doodscultus die men is lam noemt ook maar enige ruimte toe te staan. Dit gaat nog eens fout wanneer de autochtoon eindelijk bemerkt dat hij door zijn overheid aan de (af)goden is overgeleverd en in alle gaten die maar te vinden zijn is genaaid. Vergeef me mijn botte taalgebruik. Dan slaat de vlam echt in de pan. Dit kan mij niet snel genoeg gaan.

jjvanderkolk4213
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Eric

Klopt en Erdogan financiert dat spul ook nog. Ook het vermoorden van Koerden en christenen is een hobby van deze schoft. En Rutte maar lachen en zaken doen met dat varken. NL is al naar de kloten geholpen door mietje Rutte.

7
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x