Advertenties

Het vrije, veilige Europa gaat kapot

Zuster “Angela Merkel” Theresa sprak bijna zes jaar geleden over de mislukte integratie van migranten. De toestroom van personen naar Europa die andere normen en waarden hebben dan de Europese, was toen al uitgelopen op een fiasco.

Toen Merkel haar bekentenis deed, bestond ISIS nog niet eens. Nu, bijna twee jaar na de ‘officiële’ oprichting van het gedoodverfde islamitische kalifaat (juli ’14) en met allerlei problemen die Europa teisteren, lijkt het niet onverstandig om de balans op te maken: een SitRap, oftewel een rapport waarin een gedetailleerde beschrijving wordt gegeven van een noodsituatie en de ontwikkelingen daarin.

We hebben te maken met getto’s nabij grote steden, bevolkt met niet- of laagopgeleiden, die in Europa het paradijs op aarde denken te vinden. Integratie van voorgaande generaties migranten is slechts bij een zeer kleine minderheid gelukt. Het overgrote merendeel is afhankelijk van staatssteun om een enigszins menswaardig bestaan te hebben. Te weinig om van te leven, te veel om van dood te gaan. Een fenomeen dat decennia stilzwijgend geaccepteerd is door de welkom juichende Europese ‘leiders’.

dat de bevolking
zich gaat verzetten tegen
deze dictatuur van de theedrinkende minderheid

Toen duidelijk werd dat de toestroom via de zee op een ramp uitliep, verkozen onze buitengrenswachters van de marine de koopvaardij veilig te stellen voor de kust van Afrika. Geldelijk gewin lijkt belangrijker dan het in averij verkerende Europa te versterken in de Middellandse Zee. Voor Nederland bestond deze hulp overigens uit een paar rubberboten met in alle haast tot lichtmatroos opgeleide marechaussees. Een lachertje dus.

Na het betalen van een grote som pecunia aan de Turkse en – uiteraard – ook de Griekse overheid blijkt er geen verandering opgetreden. Turkije, dat als NAVO-lid de Koerden op beestachtige wijze blijft bestrijden met de ervaring opgedaan bij een eerdere vernietigingsoorlog. Griekenland, dat haar levensstandaard probeert te behouden met behulp van het dreigement van ‘open grenzen’ naar Europa.

De beloofde registratie van immigranten door beide landen – maar ook in de rest van Europa – is, zoals eerder geschreven, ronduit slecht, zo niet totaal afwezig. Iets wat door ons wonder van Veiligheid en Justitie, staatssecretaris Dijkhoff, nu ook ruiterlijk wordt toegegeven.

politici leveren Nederland uit aan de macht van de minderheid,
die de meerderheid zijn wil oplegt

Dit brengt ons naar de situatie in Nederland. Door experts is gewaarschuwd dat de opvang door het COA voor problemen zou gaan zorgen. Helaas, policor Nederland en de grachtengordel hadden het te druk met hun propagandaprogramma over de maakbare samenleving om daar acht op te slaan.

“Kleinschalige, beperkte opvang” was de belofte van Dijkhoff en van der Steur. Echter, het COA heeft blijkbaar een status aparte, want doet het tegenovergestelde. En nu zijn we op een punt aangekomen dat de bevolking zich gaat verzetten tegen de dictatuur van de theedrinkende minderheid. Bij elk onvertogen woord wijst men naar rechts #kominverzet.

De inlichtingendiensten blijken telkens weer achter het net te vissen met aanslagen tot gevolg. Bestuurders struikelen over elkaar heen om te vertellen dat de diensten samenwerken om vervolgens wel een conferentie te beleggen over hoe de samenwerking kan verbeteren. Om niet in herhaling te vervallen laat ik het voor dit punt bij een conclusie: it sucks!

Ik zou zo graag iets positiefs melden

Als ik alles zo op een rijtje zet, kan ik niet anders dan concluderen dat Europa geen stap vooruit heeft gezet sinds het ontstaan van deze crisis. Er worden grote woorden gesproken, maar de uitvoering blijft achterwege.

Ik zou zo graag iets positiefs melden, voor mijzelf, voor Nederland, voor Europa. Bovenal wil ik iets positiefs melden aan de ECHTE vluchtelingen. Zij die verhongeren en daadwerkelijk voor hun leven moeten vrezen, verstoken van middelen en hulp. De echte vluchtelingen, die moeten toezien hoe hun vroegere onderdrukkers hier vrije, veilige Europa naar de challemiezen helpen. Maar ik weet niks. Helemaal niks.

SitRap: no go, abort mission!

5

Meld je aan om te reageren.
avatar
1800
4 Draadjes
1 Antwoorden
0 Volgers
 
Meest bediscussieerde reactie
Meest actieve draadje
3 Auteur(s)
Cool PetekoddebeierHet vrije, veilige Europa gaat kapot | E.J. BronGuardiacivil Recente reacties van de auteur(s)
  Abonneren op reactie(s)  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Cool Pete
Cool Pete

Apathie, onverschilligheid, decadentie, schijn-tolerantie doen ons de das om …..
Politici en de overheids-intituties falen …..
De burgers zijn misleid, monddood en vooral MACHTELOOS gemaakt …..
De democratie functioneert niet meer ….
Totalitairen nemen de macht over ….

Wrede “godsdienst”-fanaten lopen ons onder de voet ….

We verdedigen ons niet en vechten niet voor rechtvaardigheid en vrijheid ………………………………………………

Guardiacivil

Ik wacht geduldig op een nog grotere aanslag dan in Parijs en ook nog een epidemie, en daarna slaat de vlam in de pan en is het volk niet meer te houden.

koddebeier
koddebeier

Politici willen niet luisteren !!!! Een oud spreekwoord luid: Wie niet horen wil, moet maar voelen !

Het lijkt alsof een burgeroorlog nog het enige is wat onze vrijheid kan redden, want Europa gaat niet kapot, maar is al kapot !!

Sinds de Europese Unie zijn we de vrijheid en veiligheid allang kwijt !

trackback

[…] Lees verder>>> […]

Guardiacivil

Waarom doet het gehele gerechtelijke macht niets in Europa? Hierom……….Architecten-aannemers en uitvoerders.
De NWO en Bilderberggroep zijn de Architect/ ontwerpers voor een alles overheersende wereldorde, de grote aanemers zitten in Brussel en de uitvoerders zijn Verhofstad, Merkel en Rutte, Junker en nog een paar anderen . Dus de hele gerechtelijke macht is vanuit Brussel geinstrueerd, en heeft stricte instucties gekregen hoe er met de grote imigratie/gelukzoekers moet worden omgegaan. Mag dit nu duidelijk zijn lieve mensen. Maar een troost, het goede wint het altijd van het kwade, daar moeten we ons aan vasthouden. Eens keert het tij. Met wat geluk en inzet van de Nederlandse Leeuw en een grote groep fijne Vaderlands lieve mensen om de boel te laten ploffen.