Advertenties

Maakbare, Europese samenleving is zeepbel #Keulen

Afgelopen dinsdag schreef ik een column naar aanleiding van de Silvesterabend in Keulen. De analyse, opgemaakt vanuit mijn expertise, riep nogal wat commotie op: de vinger op de zere plek leggen is altijd goed voor commentaar van Gutmenschen.

En wat voor commentaar! Ontkennen, goedpraten, beledigen en ga zo maar door. Logisch natuurlijk, het doet pijn als de maakbare Europese samenleving een zeepbel blijkt te zijn.

Het goede nieuws is dat ik – wij, OpinieZ – volledig schijt heb aan wat er politiek correct gecommuniceerd dient te worden. Ik ga niet in de pas lopen voor mensen die vinden dat een massaverkrachting door immigranten een negatief beeld oproept van deze criminelen. Ik heb schijt aan wat linkse feministen denken en roepen. Ik heb nog veel meer schijt aan wat Donald Tusk, J.C. Juncker of een van hun vazallen ons proberen op te leggen.

Nadat politieambtenaren hun zwijgplicht hebben geschonden, spreken zowel links als rechts inmiddels schande van de gebeurtenissen in Keulen. Ontkennen is nu niet meer mogelijk. Alhoewel… volgens de activistische media blijkt het om allochtone inwoners te gaan en niet om vluchtelingen, lees: migranten. Ik zie het verschil niet. Het gaat om mensen die vanuit den vreemde hier komen en weigeren zich aan te passen aan ONZE normen en waarden. Vluchteling of vierde generatie allochtoon: geeft dat het recht om vrouwen en meisjes aan te randen, te verkrachten of te bestelen?

Ik ga niet in de pas lopen voor mensen die vinden
dat een massaverkrachting door immigranten een negatief beeld
oproept van deze criminelen

Als klap op deze ironische vuurpijl schrijft Franciscus Cornelis Gerardus Maria Timmermans op Twitter:

en


Geen woord over vrouwen die zijn verkracht, geen empathie voor de slachtoffers die een levenslang trauma hebben opgelopen. Het enige wat Fransje te melden heeft, is wat wij MOETEN!

De Europese Unie is het slechtste wat ons ooit is overkomen. Begonnen als een ideologische gedachte, die het goed moest brengen voor alle Europeanen, is de EU inmiddels verworden tot een gedrocht waar niemand voordeel van heeft ondervonden, uitgezonderd de multinationals, die met hun lobby de nietsnutten in Brussel voor eigen gewin weten in te zetten.

Voor ons, het gepeupel, was de belofte van vrij verkeer van goederen en personen. Wat de bedoeling met ‘personen’ was, is nu wel duidelijk. Goederen dienen nog steeds keurig langs de rentmeester van belastingen te gaan om naast de elders betaalde belastingen ook de Nederlandse staatskas te spekken. En zo gaat het met praktisch alles. U is een smakelijke worst voorgehouden, die nu niets anders blijkt te zijn dan een met afval gevulde varkensdarm.

De belemmering in Europa is nu de besluiteloosheid
van een megalomaan instituut dat dreigt te imploderen

Europa, maar zeker ook Nederland, is toe aan een harde reboot. Normen en waarden dienen als uitgangspunt te gelden voor een nieuwe Unie, desnoods inclusief een monetair stelsel, maar zonder de wens om te verworden tot de Verenigde Staten van Europa. Grenzen zijn nooit een belemmering van de Nederlandse handelsgeest geweest. De belemmering in Europa is nu de besluiteloosheid van een megalomaan instituut dat dreigt te imploderen. Dat nooit meer!

Ik (en recentelijk ook Arnold Karskens) voorspelde al eerder dat we op een kruispunt der tijden staan. Daar denk ik nog steeds zo over. Een ieder, die mij met feiten het tegendeel weet te bewijzen, is welkom. Maar tot die tijd heb ik schijt aan de EU, haar immigratiebeleid en regeltjes. De zeepbel is definitief doorgeprikt.

5

Meld je aan om te reageren.
avatar
1800
5 Draadjes
0 Antwoorden
0 Volgers
 
Meest bediscussieerde reactie
Meest actieve draadje
5 Auteur(s)
RobertoJP de RuiterGuardiacivilInge KuntzeRoger wagemans Recente reacties van de auteur(s)
  Abonneren op reactie(s)  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Roberto
Roberto

Misschien eens verdiepen in George Soros en de vluchtelingenstroom.. dan kom je al aardig bij de kern.
Dan je afvragen zit er in de EU een Pro-Europa setllement of een pro-USA settlement?
Dan kun je dieper graven en meer bevatten en er iets tegen beginnen.

JP de Ruiter
JP de Ruiter

Een kleine correctie: een worst IS een met vleesafval gevulde varkensdarm.

Guardiacivil

Heb van een andere blog mijn tekst ook hierheen gesleept………………Mensen wordt nou ook hier eens wakker, alle europese leiders staan onder invloed van de Bilderberg en het NWO om zo snel mogelijk de komende tijd resultaat te boeken met Europa volkomen te ontwrichten. De islam wordt gebruikt als instrument om dit te bevorderen maw het toelaten, want die willen gewoon hun eigen plan doordrukken (Het Projekt), het is een samenloop van omstandigheden dat deze twee zaken door elkaar lopen en de NWO maakt hier dankbaar gebruik van en na de ontwrichting is het nog gemakkelijker om dan het nieuwe verdrag TTIP er door te drukken. Dan valt alles voor die vieze wereldorde vanzelf op zijn plek. De moslims gebruiken nu elke zwakke plek in onze maatschappij om alles uit te buiten tot het uur U.

Inge Kuntze

Hear,hear ! U bent niet alleen…..

Roger wagemans

Ik kan niet meer zeggen dan dat ik er hetzelfde over denk.
En we staan idd aan de vooravond van meer.