Advertenties

We zijn in oorlog met de radicale islam

Al enkele malen heb ik geschreven over het onder druk staan van de Europese landen, het falen van de Europese Unie en de dreiging van islamitische terreur. De aanslagen in Parijs moeten de druppel zijn. Genoeg is genoeg! We kúnnen, nee, we mógen niet langer wegkijken. Stop er dus mee, benoem de oorzaken en verhef veiligheid boven politieke discussie.

Moordend trok een groep jonge jihadisten door Parijs, een spoor van vernietiging achter zich latend. Al schietend en met behulp van explosieven richtten zij een waar bloedbad aan, met (tot nu toe) 129 doden en 352 gewonden tot gevolg.

Laat die getallen bezinken: 129 doden en 352 gewonden. Een strijd gestreden op een paar uur rijden van ons land, tegen onschuldige burgers en een directe aanslag op onze vrije, Westerse samenleving.

Stop het wegkijken, benoem de oorzaken en verhef veiligheid boven politieke discussie

Mensen die op een vrijdagavond in een restaurant wat gingen eten, die een concert bezochten of een voetbalwedstrijd bijwoonden. Die 129 doden komen nooit meer terug, zullen nooit meer herenigd worden met hun naasten en zijn voor niets gestorven.

En we kunnen doen alsof er niets aan de hand is, we kunnen zelfs doen alsof het incidenten zijn. Opiniemakers doen op televisie en de radio alsof hun neus bloedt. Draai er maar omheen, ontken het maar. Wij weten wel beter. We zijn niet in oorlog met een groep relschoppers, we zijn niet in oorlog met een stel radicale schavuiten.

We zijn in oorlog met de Islamitische Staat en verwante groeperingen. We zijn in oorlog met een terroristische organisatie, met theologische achtergronden en zich baserend op de meest duistere kanten van de islam. Dé islam, laat ik dat bovenal benadrukken.

een ideologie waarmee zij de wereld willen veroveren, waarmee zij ons willen bekeren of doden

Het vergif verspreidende in de banlieues van Frankrijk, de achterstandswijken van België en zelfs hier in Nederland. Het vergif van de radicale islam, zichzelf afzettend tegen onze Westerse cultuur en strijdend voor de islamitische wereldoverheersing.

Een geloof dat velen vredig belijden, maar dat onmiskenbaar haar duistere en radicale schaduwkanten kent. We zijn in oorlog met religieuze fanaten, alles legitimerend met gewelddadige passages uit hun religie.

Wat onze politici ons ook vertellen, wat linkse gesubsidieerde theedrinkers ons ook voorschotelen, we voeren een strijd tegen hen die de islam interpreteren als een ideologie waarmee zij de wereld willen veroveren en onderwerpen, waarmee zij ons willen bekeren of doden.

Het ‘Allah Akbar’ hanterend als strijdkreet, de jihad als uitgangspunt en de Fikh als handvest vergiftigen deze ratten onze Westerse samenleving, opgebouwd door onze voorouders, zolang wij, de volkeren van Europa, wegkijken en de strijd niet gevoerd wordt.

8

Meld je aan om te reageren.
avatar
1800
7 Draadjes
1 Antwoorden
0 Volgers
 
Meest bediscussieerde reactie
Meest actieve draadje
7 Auteur(s)
AsherguusvelraedsJantjeR.KroonenbergAntivenin Recente reacties van de auteur(s)
  Abonneren op reactie(s)  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
guusvelraeds
guusvelraeds

De grote lijn van het artikel kan mijn instemming krijgen. Ik heb slechts nog een vraag. Kan iemand mij het verschil aangeven tussen radicale islam en gewoon de islam? Ik ben reeds enkelen jaren bezig me te verdiepen in alle facetten van de islam maar het lukt me niet om duidelijk een scheidslijn te maken tussen islam zoals in Koran, Hadith en sharia wetgeving (sharia is implementatie van de islam) omschreven staat en de “radicale”islam waar de media steeds mee op proppen komt. Zou het misschien aan mijn niveau van intelligentie kunnen liggen?

Asher

In de islam is er het boek (de Koran) en de praktijk. Het boek mag niet worden veranderd, geen woord. De boodschap blijft hetzelfde. De praktijk heeft betrekking op het gedrag van moslim: wat doet men met de boodschap uit het boek? De moslimterrorist en de jihadi trekken de uiterste consequentie, voeren de opdrachten uit het boek letterlijk uit en kiezen voor geweld tegen de ongelovigen. De ‘gematigde moslim’ kiest deze weg niet.

Jantje
Jantje

“Er is maar 1 islam”, was getekend, Recep Tayyip Erdoğan.

R.Kroonenberg

Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
.
Dat we “in Oorlog” zijn weten we allemaal !
Maar “Politiek” mag men dat niet benoemen
Laat Goden héél die klote-Politiek verdoemen
ER IS BEHOEFTE AAN ’n DOKTER IN DE ZAAL !!!
.
Jasterke
.

Antivenin

We zijn niet in oorlog met de radicale islam, we zijn in oorlog met de ISLAM. Het is de islam die iedere niet-moslim de oorlog heeft verklaard, al 1400 jaar en 250 miljoen slachtoffers geleden.

“Een geloof dat velen vredig belijden”, ga toch fietsen. Al die o zo vredige moslims lezen in precies dezelfde koran, geloven dat de massa-moordenaar en jodenhatende “profeet” Mohammed het perfecte voorbeeld is voor elke moslim, betalen zakat die met of zonder hun directe medeweten in ieder geval deels de jihad financiert, en zullen uiteindelijk geen poot uitsteken als u en ik onthoofd worden door een zogenaamd “radicale” moslim.

“Radicale” moslims zijn moslims in Mohammed-modus. Ze doen precies wat volgens de islam hun religieuze plicht is, en ze doen precies hetzelfde wat hun “profeet” deed, gebied veroveren en ongelovigen onderwerpen en uitmoorden. Goed voorbeeld doet goed volgen, nietwaar?

trackback

[…] Lees verder>>> […]

pvanlenth

Dat Rutte eindelijk het woord OORLOG gebruikte is bemoedigend. Maar nu de vervolgstap nog: een dusdanig grote militaire macht het hele is-gebied laten bezetten en elke is-er voorgoed neutraliseren.

a. melse

Volledig mee eens, goed stuk. Politiek wordt wakker! Mean Stream Media wordt wakker en benoem de zaken zoals ze zijn!