Advertenties

MiddagHumeur: Zelfislamiseren met het COA

Het COA is onder grote politieke druk op zoek naar opvangruimten voor asielzoekers. Allerlei gebouwen zijn welkom: kazernes, campings, leegstaande fabrieken, voormalige ziekenhuizen en sporthallen. Maar voormalige kerkgebouwen wil het COA niet.

De officiële reden? Kerken zijn niet groot genoeg om minimaal 400 vluchtelingen onder te brengen. Mooi technocratisch neutraal geformuleerd.

De politieke bazen van het COA willen de gevoelens van islamitische asielzoekers ontzien

Natuurlijk ligt het anders. De politieke bazen van het COA willen de gevoelens van islamitische asielzoekers ontzien. Want die kunnen overstuur, verward en boos raken van het verblijf in een kerk.

En dat moeten we natuurlijk niet willen met zijn allen. Dan is het beter om die kerken maar leeg te laten staan. Ik geloof dat daar een woord voor is. Iets met zelf en islamisering.

Advertenties
About Asher (88 Articles)
* Chief Editor http://OpinieZ.com * 🇳🇱 * Historicus * Columnist * Voor recht, kracht, democratie & vrijheid * volg @OpinieZmagazine * עם ישראל חי * ♋ *

1 Comment on MiddagHumeur: Zelfislamiseren met het COA

  1. Het COA zal ook wel bang zijn dat die ‘vluchtelingen’ bij de aanblik van een kruisbeeld bloedstuwingen krijgen en volledig los gaan op het totale kerkinterieur. Dat straalt zo rottig af op de islam.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: