Advertenties

OchtendHumeur: Zwarte Piet op het matje bij de VN

Nederland is gisteren op het matje geroepen door een VN-commissie die gaat bepalen hoe racistisch wij zijn. Op de agenda stonden Zwarte Piet, etnisch profileren en arbeidsdiscriminatie.

Ze spraken ook over een rapport van het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten (NJCM). Een politiekcorrecte club die zich heeft laten inpakken door de anti-Zwarte Piet brigade en de gebruikelijke racismeroepers en diversiteitsdrammers.

Ik ga hier niet het hele zwatelverhaal van 46 pagina’s oplepelen. Dat is teveel gevraagd op de vroege ochtend. Ik volsta met een erg enge aanbeveling op pagina 42 van het rapport.

De NJCM wil – let op – dat het ministerie van Onderwijs ALLE “racistische inhoud” in onderwijsmaterialen, spelletjes, kinderliedjes, feesten, tradities en voorstellingen vervangt door racismevrije alternatieven. Tsjakka. Doen we effe. Verbieden!

Een kluppie juristen (dat zegt de mensenrechten te dienen) komt dus met Totalitaire Overheidscensuur om verondersteld racisme te bestrijden. De idiotie ten top.

Over de auteur

Asher
Asher
* Hoofdredacteur-Chief Editor http://OpinieZ.com * 🇳🇱 * Historicus * recht, kracht, democratie&vrijheid * volg @OpinieZMagazine *
Advertenties

4

Reacties zijn welkom. Graag kernachtig, niet meer dan 15 regels (ca. 200 woorden). Er wordt gemodereerd. De spelregels staan in de voettekst. De redactie gaat niet in discussie over geweigerde reacties.

  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op

[…] deze formulering is er voldoende grond voor wijziging, conform de aanbeveling van de VN-commissie en is dat eigenlijk zo rationeel, logisch en vanzelfsprekend, dat er weinig zinnigs tegenin te […]

Dat die aanbeveling er staat is al erg genoeg. Wat erger is dat dit gewoon uitgevoerd gaat worden, eigenlijk al gaande is. Wat is nederland toch een braaf land he.

Wat was ik blij met sinterklaas daar in de jungle stad. Heerlijke snoepjes, die niet elke ouder kon kopen voor hun kinderen. Pa had het te druk met zijn mottios en heibel om verkochte dierentuin Lelydorp aan Pengel!!!! Snoep???? waar praat je over, klim in de boom voor vruchten!!! een top guave tijd of liever een snoepje??? Stuur de VN de guave boom in.
Zwart was door het roet van de schoorsteen. Cultuur verschil, mot kunnen!!!!
Doen karma vereerders ook en ik hou het bij Christus en de Sint (delen en stouterds de roe)

Oplossing voor zwart/gekleurd VN wanhoop: onder therapie voor ontevredenheid over de kleur van je vel of beter resultaat de ROE!!!!! Obama of Kofi Anan, maakt niet uit!!!

Dank u een mooie kindertijd Sinterklaas en pieterbaas,
a coloured woman born in a Jungle City

Nogmaals dank VOOR de mooie kindertijd Sinterklaas en Pieterbaas