Advertenties

OchtendHumeur: Reggae zonder Joden

De BDS-beweging juicht. De Amerikaan Matisyahu mag niet optreden op het Spaanse reggaefestival Rototom. De Joodse zanger wilde namelijk geen verklaring afleggen dat hij een Palestijnse staat steunt.

Zover is het al: een Joodse artiest wordt getoetst op de “juiste politieke opvattingen” voordat hij mag optreden. Politieke correctheid hand in hand met antisemitisme en Israëlhaat.

BDS toont haar ware gezicht. Niet alleen Israël moet weg, maar ook Joodse artiesten die het niet eens zijn met de BDS-agenda.

Ik heb hier maar één woord voor: nazipraktijken.

Over de auteur

Asher
Asher
* Hoofdredacteur-Chief Editor http://OpinieZ.com * 🇳🇱 * Historicus * recht, kracht, democratie&vrijheid * volg @OpinieZMagazine *
Advertenties

4

Reacties zijn welkom. Graag kernachtig, niet meer dan 15 regels (ca. 200 woorden). Er wordt gemodereerd. De spelregels staan in de voettekst. De redactie gaat niet in discussie over geweigerde reacties.

  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op

[…] het lezen van OchtendHumeur van 17 augustus van onze hoofdredacteur besluit ik om dit stukje te schrijven. Het lag op de virtuele plank als […]

Erik de Boorman

Die BDS-beweging vind ik een vreselijke club. Ik zou me overigens duidelijk uitspreken tégen een Palestijnse staat. Een volk dat de soevereiniteit van zijn individuele burgers niet respecteert, kan ook geen soevereiniteit voor zichzelf claimen.
Een private organisatie zou echter het recht moeten hebben mensen uit te nodigen of te weren op welke grond dan ook.

Ko de Ruiter

schande, ze moeten zich generen

Ik heb er geen woorden voor. Het is te gek voor woorden.