OchtendHumeur: Reggae zonder Joden

De BDS-beweging juicht. De Amerikaan Matisyahu mag niet optreden op het Spaanse reggaefestival Rototom. De Joodse zanger wilde namelijk geen verklaring afleggen dat hij een Palestijnse staat steunt.

Zover is het al: een Joodse artiest wordt getoetst op de “juiste politieke opvattingen” voordat hij mag optreden. Politieke correctheid hand in hand met antisemitisme en Israëlhaat.

BDS toont haar ware gezicht. Niet alleen Israël moet weg, maar ook Joodse artiesten die het niet eens zijn met de BDS-agenda.

Ik heb hier maar één woord voor: nazipraktijken.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
4 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] het lezen van OchtendHumeur van 17 augustus van onze hoofdredacteur besluit ik om dit stukje te schrijven. Het lag op de virtuele plank als […]

Erik de Boorman
Erik de Boorman
8 jaren geleden

Die BDS-beweging vind ik een vreselijke club. Ik zou me overigens duidelijk uitspreken tégen een Palestijnse staat. Een volk dat de soevereiniteit van zijn individuele burgers niet respecteert, kan ook geen soevereiniteit voor zichzelf claimen.
Een private organisatie zou echter het recht moeten hebben mensen uit te nodigen of te weren op welke grond dan ook.

Ko de Ruiter
Ko de Ruiter
8 jaren geleden

schande, ze moeten zich generen

Jessica
8 jaren geleden

Ik heb er geen woorden voor. Het is te gek voor woorden.

4
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x