Advertenties

De Stelling van Amsterdam

Op 23 juni werd ik uitgenodigd om samen met Frits Barend en Rutger Groot Wassink deel te nemen aan een live debat op AT5.

Aanleiding voor de uitnodiging was mijn column op deze site. Het debat ging over de stelling “Amsterdam moet geen stedenband aangaan met Tel Aviv.”

U kunt het debat hier terugkijken.

Advertenties
About Maja Mischke (63 Articles)
3e generatie, 1 paspoort en nog niet geïntegreerd/ slechte huisvrouw, goede moeder/ leraar en coach in het onderwijs, vmbo/ A'dam/ schrijft/ twittert @MajaMischke

1 Comment on De Stelling van Amsterdam

  1. ik denk dat ik het ‘debat’ maar oversla niet goed voor mijn bloeddruk. Maar ik heb zo het vage vermoeden dat Tel Aviv niet huilend in een hoekje zit om dat e.o.a. stadje in een klein onbetekened landje geen band met hen wil. Tenslotte hebben ze Ramallah al als stedenband. Wellicht behoorlijk ruimdenkender daar? Of minder zelfvoldane wappervingertjes.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: